Kansen creëren voor
mensen om opmerkelijk
effectiever te worden
Scroll naar beneden

Over ons

Het specifieke doel van onze organisatie is het creëren van effectieve professionals die in staat zijn om krachtige resultaten te produceren in de echte wereld. Het gaat niet om het leren van nieuwe theorieën, maar over het beheersen van kerncompetenties die nodig zijn voor baanbrekende resultaten in performance.

Bij Inner Stance confronteren we je, soms pijnlijk eerlijk, met de werkelijkheid. We nodigen je uit om in beweging te komen en laten je een wereld zien waarvan je tot nu niet wist dat die bestond. Een wereld waarin jij de grootste en meest krachtige versie van jezelf bent. Een wereld waarin jij een leven leeft dat er werkelijk toe doet.  

We dagen je uit om jezelf te bekrachtigen. Zodat jij in één rechte lijn van doel naar resultaat gaat. Geen cirkels meer, geen redenen en excuses. Enkel bewustzijn, beslissen en actie. 

Bij Inner Stance werken we niet met standaard trucjes of leiderschapsmethoden. Je wil niet veranderen wat je doet; je wil transformeren wie je bent 

Genereer significante resultaten

Een zorgvuldige, diepgaande en eerlijke observatie zal onthullen dat veel mensen die zichzelf als leiders beschouwen, handelen als incompetente amateurs die worstelen om financieel te kunnen overleven. Een echte leider is iemand die in staat is om een significante impact te genereren in de wereld waarin hij leeft.

Een significante impact wordt gedefinieerd als een verstoring van een ongewenste geprogrammeerde toekomst, en het creëren van een nieuwe krachtige gewenste toekomst

Niet voor wie terughoudend is, maar voor mensen met lef

We laten je kennismaken met krachtige distincties die, als ze eenmaal geïmplementeerd zijn, leiden tot verbluffende persoonlijke en zakelijke transformaties. Onze aanpak is niet voor terughoudende mensen maar voor mensen met lef. Het is volwassen. Het gaat over leiderschap in de praktijk. Het gaat over je leven ertoe laten doen.

De oorsprong van Inner Stance

 • Dusan Djukich

  1986

  Aan de westkust van de VS ontstaat een vooruitstrevende beweging op het gebied van business, leiderschap én transformatie. De bloeiende stad San Francisco bevindt zich in het hart van deze ontwikkeling. Het is in dit klimaat dat Dusan Djukich, de grondlegger van Straight-Line Leadership, in 1986 Straight-Line Leadership USA opricht. Hiermee is ook de basis voor Inner Stance gelegd.

 • Samenwerking Johan van der Put

  2009

  In 2009 start Johan een persoonlijk coachingstraject met Dusan Djukich en wordt geintroduceerd in de methodologie van Straight-Line Leadership. In 2010 maakt Dusan een noemenswaardige keuze om een intensief mentoringtraject te starten en Johan te trainen als eerste gecertificeerde Straight-Line Coach in Europa.
  Een samenwerking die is gestart en over is gegaan tot een levenslang commitment.
  Johan werkt sinds 2010 als Straight-Line Coach met privé cliënten van over heel Europa.

 • Het boek over de methode achter Inner Stance

  2011

  Straight-Line Leadership bevat de essentie van Dusans methodologie. De kracht van het boek zit in zijn eenvoud. De hoofdstukken bevatten praktische disintincties die, eens geimplementeerd, leiden tot krachtige resultaten in bijzonder korte tijdsbestekken.
  “Djukich brilliantly communicates a technology that top-level executives have paid a fortune to master. He simplifies it in such a way that literally anyone can grasp it.”
  Jim Manton, President, Manton Advisory Services

 • Vertaling naar Nederlands

  2016

  Op basis van vele verzoeken van cliënten en na het ontstaan van Straight-Line Leadership International is het boek Straight-Line Leadership vertaalt naar het Nederlands. Door de vertaling kwamen veel consultants, coaches en trainers in aanraking met de methodologie van Straight-Line Leadership. Vanuit daar ontstond er een grote vraag naar training in het beheersen van performance coaching.

 • Het ontstaan van Inner Stance Performance Coaching

  2019

  Performance Coaching is altijd gericht op prestaties en resultaat. Er ontstaat een constante behoefte aan praktische handvaten die coaches helpt resultaten te creëren. Maar blijvend resultaat is afhankelijk van de kwaliteit van de coach. En dat is het begin van Inner Stance.

 • Officiële lancering van Inner Stance

  2021

  Naast business is sport een tak in het leven waarin gepresteerd moet worden. Inner Stance biedt de tools die coaches nodig hebben om succesvol te zijn in Performance Coaching. 2021 is het jaar dat de coaching wereld grote stappen vooruitzet. Inner Stance maakt het verschil!

Het team van Inner Stance
 • Tommy Kruizinga
 • Tom Nieuwenhuizen
 • Maikel Zeegers
 • Tiron Keim