Veel gestelde vragen

Gebruik de sectie hiernaast om het antwoord op je vragen te vinden.

 • Hoe word je Performance Coach?

  Iedereen kan zichzelf coach noemen. Daarnaast is er tegenwoordig een wildgroei aan coaches op allerlei gebieden. Dat maakt dat je iets nodig hebt wat jou gaat onderscheiden van de rest.

  Nu is het moment om jezelf een voorsprong te geven. Het verschil tussen een ‘gewone’ coach en een Performance Coach zit in de focus op prestaties, effectiviteit en meetbaar resultaat. Er zijn genoeg coachingopleidingen en -cursussen die ervoor zorgen dat jij theoretisch gezien aan de slag kan als coach. Toch, ondanks jouw briljante ideeën en werkbare methodes, verandert er weinig bij je cliënten. Ze lopen net zo snel weer leeg als jij ze hebt opgepompt. Terwijl je weet dat je meer impact zou kunnen maken. Dat heeft niet alleen consequenties voor je cliënten, maar ook voor jouw business.

  Hoe zorg je ervoor dat je kennis omzet in resultaat? Dat je jezelf en je cliënten ongelofelijk vooruithelpt? Kortom: hoe word je de beste Performance Coach en creëer je tegelijk een succesvol bedrijf? Dat kom je te weten door deelname aan Performance Project.

  Sluiten
 • Wat doet een Performance Coach?

  Het meest simpele antwoord zou zijn: het creëren van resultaat.  Echter gaat Performance Coaching veel verder. Het gaat erom dat je tot de kern komt van de uitdaging van je cliënt. Dat je doorgaat waar anderen stoppen en zoekt naar oorzaken. Zodat de volgende stap kraakhelder wordt en jullie samen werkbare doelstellingen kunnen bepalen. Meer weten? Schrijf je in voor Performance Project.

  Sluiten
 • Wat is de meerwaarde van me aansluiten bij Inner Stance?

  Inner Stance is wereldwijd de enige aanbieder van memberships gericht op mensen opleiden tot Performance Coach. Als Performance Coach ben je in staat om te zien wat anderen mensen niet zien. Je hebt toegang tot distincties die de meeste mensen nooit zullen ervaren. De methodes van Inner Stance (en Straight-Line Leadership Int.) zijn bijzonder krachtig, uniek en hebben tienduizenden ondernemers en leiders ondersteund sinds 1986.

  Bekijk hier onze memberships.

  Sluiten

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Kantoor

Wijnstraat 41b
6101 AK, Echt Nederland
+31 (0) 85 773 1023
info@innerstance.com