Met ons samenwerken

Binnen Inner Stance zijn we zeer selectief met het aangaan van partnerships. Voor vragen, neem contact op via info@innerstance.com


Enkel en alleen serieuze aanvragen.

Inner
Stance

Een nieuw speelveld

Als jouw bedrijf een match is met Inner Stance, heb je de kans om een partnership aan te gaan. In die samenwerking krijg je de mogelijkheid om je omgeving mee te nemen in de groei die jij doormaakt. Je past het werk van Inner Stance toe en vindt jezelf opnieuw uit als professionele Performance Coach. Als je jouw partners daar ook in meeneemt, vindt je hele zakelijke omgeving zichzelf opnieuw uit. 

Een totaal nieuw speelveld ligt klaar.

FAQ

  • Hoe ziet een partnership met Inner Stance eruit?

    Dat verschilt per samenwerking. In een partnership met Inner Stance is er geen vast format. Het is altijd custom made. We gaan in gesprek om samen te bepalen hoe we voor elkaar van waarde kunnen zijn. Van onze kant zien we vaak dat dit inhoudt dat onze Straight-Line Coaches hun expertise gebruiken om zowel jou als je medewerkers en/of zakelijke netwerk verder te helpen.

    Sluiten
  • Kost het geld?

    Nee. De partnerships zijn gebaseerd op een wederzijds commitment. De samenwerking is dus kosteloos. We brengen samen in kaart hoe we als partners de meeste waarde aan elkaar kunnen toevoegen.

    Sluiten

Meer weten?

Neem contact op