Performance Project

The standard in Performance Coaching

Heb jij interesse om deel te nemen aan Performance Project? Schrijf je dan nu in, we gaan van start op 2 september!

Een Performance Coach creëert uitzonderlijke resultaten in korte tijdsframes.

In deze wereld staat resultaat centraal. Niet dat wat je zegt, maar het bewijs van je acties telt. Mensen zijn meer dan bereid om te investeren in coaching als het leidt tot keihard resultaat. Als je een impact maakt op de levenskwaliteit van anderen, staan mensen voor je in de rij. Maar om een impact te maken op je cliënten, moet je bijzonder goed zijn in je vak. Een Performance Coach is competent en succesvol waar de meeste trainers en coaches nog worstelen om hun bedrijf op orde te krijgen.

INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.
Wil je toch deelnemen? Neem dan contact op via info@innerstance.com.

Wat kun je verwachten van Performance Project?

Bekijk de video’s voor een voorproefje.

Leer de 9 fundamentele kerncompetenties van Performance Coaching

9 kerncompetenties van een Performance Coach

De gemiddelde coach wil anderen natuurlijk helpen resultaat te behalen. Maar die intentie alleen is niet genoeg. Want, laten we eerlijk zijn: de meeste mensen die een personal trainer of coach in de arm nemen, behalen hun doelen niet en haken na verloop van tijd af. Aan de voorkant wordt veel moeite gedaan om nieuwe mensen binnen te halen, terwijl cliënten door de achterdeur verdwijnen.

Een Performance Coach is een buitencategorie in de wereld van training en coaching. Ze creëren een echte impact en keihard resultaat. Het zijn hardcore coaches en trainers die eerlijk naar zichzelf durven te kijken. Voeg je bij de krachtige stroming Performance Coaches die nu opstaat in de industrie, door te focussen op deze 9 kerncompetenties.

SCHRIJF JE NU IN

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Performance Coaches die jou voorgingen

Benieuwd hoe de mensen die jou voorgingen Performance Project hebben ervaren?

"Hoewel ik en hekel heb aan clichés en vergelijkbare uitspraken, durf ik toch wel te zeggen dat dit tot nu toe de meeste krachtige en waardevolle beslissing is die ik in mijn leven heb genomen. De mannen van Inner Stance doen niet aan ‘Tell sell marketing’ of ‘feel good coaching’ maar weten precies op het juiste moment te zeggen waar het op staat."

Kevin Alsemgeest Topsport Coach

"Ik kan nu sneller de echte kernacties ondernemen wat leid tot sneller en vooral meer resultaat. Resultaat in vermogen in mijn bedrijf en in aanwezigheid privé."

Nick Faber Personal Trainer

"Door bewust de focus te hebben op groei, afronden, precisie, nauwkeurigheid en duidelijkheid heb ik de afgelopen 10 weken van het Performance Project grote stappen gemaakt binnen mijn team, coaching met cliënten, mijn persoonlijk èn zakelijke leven. Hierdoor zijn belangrijke beslissingen genomen die impact maken binnen mijn bedrijf. Keuzes die ik voorheen niet zag als mogelijk."

Agnes Vleugel Owner Training studio

"Het perfomance project zorgt ervoor dat ik nog sneller beslis, de invloed van mijn onbewuste patronen zichtbaar krijg en daardoor doe wat nodig is om resultaat te behalen. Bewuster, gefocust en intentioneel aanwezig zijn in het moment waardoor ik in staat ben om kansen te zien en grijpen."

Maurice Hoogendoorn Business Coach

"De wekelijkse meetings hebben mij anders doen kijken naar de manier waarop ik dingen doe/zeg/in het leven sta. Het heeft mij inzichten gegeven waarom ik sta waar ik nu sta en ben wie ik nu ben en dat ik met mijn beste denken hier gekomen ben en een nieuw denken zal moeten creëren om verder te komen dan ik ooit ben geweest."

Pepijn van Afferen Personal Trainer

"Performance project, met daarbij de negen competenties, heeft mij laten vertragen bij mijzelf en cliënten waardoor ik meer impact heb kunnen maken. Door implementatie van de competenties doorbreek ik niet werkbare patronen bij mijzelf en cliënten wat steeds nieuwe resultaten creëert."

Nico Hanhart MBA High Performance Coach

"Performance project was een goede graadmeter om in kaart te brengen waar ik op dat moment stond als coach en wat ik "moet veranderen" om bij mijn punt B te komen. Vooral het bewust worden van mijn publieke identiteit had veel impact op mij."

Louise Fynes Health Coach

"Als je tegen eerlijke communicatie kan en op een dieper level naar jezelf durft te kijken, dan zijn deze 9 kerncompetenties dé basis voor het zijn van een échte Performance Coach. Op dit ben ik mezelf aan het trainen om deze vaardigheden elke dag beter en beter onder de knie te krijgen, zodat ik impact kan maken op de levens van mijn members en bij de mensen om mij heen."

Peter de Gruyl Owner Training Studio

"Deelname aan het Performance Project heeft bij mij het besef gecreëerd dat daadwerkelijk resultaat boeken voor mijn leven begint bij mijzelf en dat ik hier veel meer in kan doen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het heeft me laten zien wat hierin werkt en wat niet. En me daardoor in de actie stand gezet waardoor ik nu met rust, plezier en vertrouwen doe wat ik moet doen om te creëren wat ik wil creëren."

Yvonne Alards Personal Coach