Tijdens Performance Project introduceren we jou in de wereld van performance. Je ontvangt kosteloos een introductie in onze wereld die gaat over het creëren van krachtige resultaten in zeer korte tijdsbestekken.

Schrijf je kosteloos in

Performance Project draait niet om het leren van alle nieuwe theorieën over leiderschap en coaching. Het gaat om het beheersen van kerncompetenties die nodig zijn voor baanbrekende resultaten in performance. Tijdens Performance Project introduceren we jou in de wereld van performance. Performance gaat over resultaten. Het gaat over het produceren van onredelijke resultaten in enorm korte tijdsbestekken.

Je kunt een krachtige toekomst creëren of voor altijd het verleden helen.
Echte performance en echte resultaten hebben heel weinig te maken met wat mensen weten.
Hoe mensen opereren in het leven, is van belang.

Performance Project is opgezet om allereerst impact te maken op de kwaliteit van je eigen leven. Vervolgens stelt het je in staat om deze impact over te dragen op de mensen die jij leidt in je persoonlijke en zakelijke leven.

 • Vanaf donderdag 18 augustus 2022
 • Vijf wekelijkse live uitzendingen
 • Zes weken toegang tot de Inner Stance app
 • Elke donderdag online tussen 15.00 en 16.00 uur
Krijg nu kosteloos toegang

Beheers de basis van de 5 kerncompetenties

Dit zijn 5 kerncompetenties die door Performance Coaches worden beheerst. Het zijn praktische, no-nonsense competenties die je krachtiger maken als coach en als professional.

 • Inner Stance

  Het vermogen en de bereidheid om continu een krachtige inner stance te creëren om vanuit te handelen in de gepaste domeinen.

 • Skills & competenties

  Welke skills en competenties stellen jou in staat doorbraken te creëren en krachtige resultaten te realiseren?

 • Krachtig communiceren

  De kracht van je communicatie en beloftes bepalen je toekomst en kwaliteit van leven.

  • Enrollment

  • Commitment

Start nu

FAQ

 • Voor wie is Performance Project?

  Performance Project is er voor managers, leiders, ondernemers en coaches die resultaat willen creëren en bereid zijn om dat te doen wat nodig is. Het gaat over persoonlijk resultaat, maar ook het resultaat van je werknemers, klanten en cliënten.

  Sluiten
 • Hoe lang duurt Performance Project

  Performance Project is een serie van live-uitzendingen. 5 weken lang neemt Tommy Kruizinga je mee in de kerncompetenties die noodzakelijk zijn om impact te maken op je persoonlijke en zakelijke effectiviteit. Daarnaast ontvang je 6 weken toegang tot de Inner Stance app.

  Sluiten
 • Wanneer is de live-uitzending?

  De live-uitzending is iedere donderdag van 15.00 uur tot 16.00 uur. We beginnen op 18 augustus 2022.

  Sluiten
 • Kan ik de uitzending terugkijken?

  Ja dat is mogelijk. Na de live-uitzending kun je de aflevering terugkijken in de app.

  Sluiten
 • Kan ik vragen stellen tijdens de uitzending?

  Het is mogelijk om vragen te stellen. Tijdens de live-uitzending worden de uitwerkingen van de opdrachten, welke wekelijks worden gemaakt, behandeld.

  Sluiten
 • Levert het echt resultaat op?

  Onze ervaring leert dat wat mensen uit het Performance project halen direct in verband staat met de bereidheid om zaken te implementeren. In andere woorden, je kunt geen resultaten verwachten voor werk wat je niet bereid bent te doen. Een eerlijkere vraag om te stellen is: “Ben ik bereid om mijn gedrag en acties aan te passen, om te krijgen wat ik wil in het leven?”

  Sluiten

Het probleem met ineffectieve mensen is? Het is nooit nu.

Performance Project gaat over leiderschap in de praktijk. Performance Coaching is leiderschap in de praktijk. Het gaat over je leven ertoe laten doen. Niet morgen maar nu. Schrijf je nu in.

Door dit formulier te verzenden, ga je automatisch akkoord met onze privacy policy.