Performance Project

Bereik de hoogste standaard in coaching

Wij zijn er voor jou: professionals die anderen helpen aan krachtige resultaten en prestaties. Ze verkopen geen mooie woorden of warme gevoelens. Een Performance Coach handelt in impact.

Schrijf je nu kosteloos in

Performance Project geeft jou de mogelijkheid om je coaching skills te transformeren. Om jezelf opnieuw uit te vinden als Performance Coach. Middels direct toepasbare inzichten en tools, gedeeld tijdens wekelijkse live-uitzendingen. Het is een unieke kans om kosteloos toegang te krijgen tot het hoogste level van coaching. We zijn gestart op 6 januari. Wekelijks van 15.00 tot 16.00. Make your life matter. De inschrijving voor deze ronde is helaas gesloten. Een nieuwe sessie starten we weer op 7 april. Laat hieronder je gegevens achter als je geïnteresseerd bent om deel te nemen.

Praktische informatie

Hoe lang duurt Performance Project

Performance Project is een serie van live-uitzendingen. 10 weken lang neemt Tommy je mee in de 9 kerncompetenties die nodig zijn voor een coach om een succesvolle business op te zetten.

Wanneer is de live-uitzending

De live-uitzending is iedere donderdag van 15.00 uur tot 16.00 uur. We beginnen op 6 januari.

Kan ik de uitzending terugkijken?

Nee, dat kan in principe niet. Maar kun jij absoluut niet op het aangegeven tijdstip dan zorgen we dat je de uitzending alsnog kunt zien. Schrijf je dan toch in voor Performance Project en dan houden we daar zeer zeker rekening mee.

Kan ik vragen stellen tijdens de uitzending?

Dat kan zeker. Graag zelfs. Ons werk zit hem in jouw spreken. Waar loop jij tegenaan? Welke valkuilen zie je niet van jezelf? Tommy neemt dit graag met je door.

Levert het echt resultaat op?

Absoluut. Meerdere van onze leden, die begonnen zijn met Performance Project, boeken nu serieus resultaat. Met serieus resultaat bedoelen wij procentuele groei van minimaal 200% en een verdubbeling van het aantal cliënten. Belangrijkste is dat er blijvend resultaat geboekt wordt. Zowel voor hun eigen business als voor de doelen gezet door hun cliënten.

Wat levert het je op?

  • Extreem effectieve tools voor het ontwikkelen van een gedegen strategie.
  • De mogelijkheid om blijvend impact te maken op de levenskwaliteit van je cliënten.
  • De kans om je business naar een hoger level te tillen.
  • Inzichten voor het verhogen van je financiële resultaten.

De performance coach

Een Performance Coach is een buitencategorie in de wereld van training en coaching. Ze creëren een echte impact en keihard resultaat. Het zijn hardcore coaches en trainers die eerlijk naar zichzelf durven te kijken. Voeg je bij de krachtige stroming Performance Coaches die nu opstaat in de industrie, door te focussen op deze 9 kerncompetenties.

in 2022 ga ik de meeste impact creëren tot nu toe

Maak een commitment. Begin met Performance Project.

“Be an adult on a mission, and not a child with wishes.”
- Dusan Djukich

Performance Coaches die jou voorgingen

Benieuwd hoe de mensen die jou voorgingen Performance Project hebben ervaren?

"Hoewel ik een hekel heb aan clichés en vergelijkbare uitspraken, durf ik toch wel te zeggen dat dit tot nu toe de meeste krachtige en waardevolle beslissing is die ik in mijn leven heb genomen. De mannen van Inner Stance doen niet aan ‘Tell sell marketing’ of ‘feel good coaching’ maar weten precies op het juiste moment te zeggen waar het op staat."

Kevin Alsemgeest Topsport Coach

"Ik kan nu sneller de echte kernacties ondernemen wat leid tot sneller en vooral meer resultaat. Resultaat in vermogen in mijn bedrijf en in aanwezigheid privé."

Nick Faber Personal Trainer

"Door bewust de focus te hebben op groei, afronden, precisie, nauwkeurigheid en duidelijkheid heb ik de afgelopen 10 weken van het Performance Project grote stappen gemaakt binnen mijn team, coaching met cliënten, mijn persoonlijk èn zakelijke leven. Hierdoor zijn belangrijke beslissingen genomen die impact maken binnen mijn bedrijf. Keuzes die ik voorheen niet zag als mogelijk."

Agnes Vleugel Owner Training studio

"Het perfomance project zorgt ervoor dat ik nog sneller beslis, de invloed van mijn onbewuste patronen zichtbaar krijg en daardoor doe wat nodig is om resultaat te behalen. Bewuster, gefocust en intentioneel aanwezig zijn in het moment waardoor ik in staat ben om kansen te zien en grijpen."

Maurice Hoogendoorn Business Coach

"De wekelijkse meetings hebben mij anders doen kijken naar de manier waarop ik dingen doe/zeg/in het leven sta. Het heeft mij inzichten gegeven waarom ik sta waar ik nu sta en ben wie ik nu ben en dat ik met mijn beste denken hier gekomen ben en een nieuw denken zal moeten creëren om verder te komen dan ik ooit ben geweest."

Pepijn van Afferen Personal Trainer

"Performance project, met daarbij de negen competenties, heeft mij laten vertragen bij mijzelf en cliënten waardoor ik meer impact heb kunnen maken. Door implementatie van de competenties doorbreek ik niet werkbare patronen bij mijzelf en cliënten wat steeds nieuwe resultaten creëert."

Nico Hanhart MBA High Performance Coach

"Performance project was een goede graadmeter om in kaart te brengen waar ik op dat moment stond als coach en wat ik "moet veranderen" om bij mijn punt B te komen. Vooral het bewust worden van mijn publieke identiteit had veel impact op mij."

Louise Fynes Health Coach

"Als je tegen eerlijke communicatie kan en op een dieper level naar jezelf durft te kijken, dan zijn deze 9 kerncompetenties dé basis voor het zijn van een échte Performance Coach. Op dit ben ik mezelf aan het trainen om deze vaardigheden elke dag beter en beter onder de knie te krijgen, zodat ik impact kan maken op de levens van mijn members en bij de mensen om mij heen."

Peter de Gruyl Owner Training Studio

"Deelname aan het Performance Project heeft bij mij het besef gecreëerd dat daadwerkelijk resultaat boeken voor mijn leven begint bij mijzelf en dat ik hier veel meer in kan doen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het heeft me laten zien wat hierin werkt en wat niet. En me daardoor in de actie stand gezet waardoor ik nu met rust, plezier en vertrouwen doe wat ik moet doen om te creëren wat ik wil creëren."

Yvonne Alards Personal Coach