Het ontstaan van Inner Stance

‘Waar je vandaan komt’ is de basis voor ‘waar je naartoe gaat’. Deze uitgangspositie noemen we je Inner Stance. Je innerlijke houding, of je positie, kun je te allen tijde veranderen. Dit ligt altijd volledig in jouw handen. Inner Stance is onderdeel van Straight-Line Leadership. Een organisatie die ondernemers en businessprofessionals helpt effectief leiderschap toe te passen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Een Straight-Line leider is meester in het creëren van zijn eigen Inner Stances en in het omgaan met die van anderen.

1986

De oorsprong van Straight-Line Leadership

Aan de westkust van de VS ontstaat een vooruitstrevende beweging op het gebied van business en leiderschap. De bloeiende stad San Francisco bevindt zich in het hart van deze ontwikkeling. Het is in dit klimaat dat Dusan Djukich, de grondlegger van Straight-Line Leadership, in 1986 Straight-Line Leadership USA opricht.

2009

Samenwerking met Johan van der Put

Johan ziet de impact die de methodologie zou kunnen hebben op Europese ondernemers. Hij besluit een samenwerking aan te gaan met Dusan, ondanks de grote afstand en de geringe kans dat zijn missie zal slagen. In 2010 neemt Dusan een opmerkelijk besluit. Hij biedt Johan een coachingstraject aan van een jaar met de mogelijkheid tot een mentorschap.

2011

Het boek dat Inner Stance introduceert

Het boek bevat de essentie van Dusans methode. Het is zowel de basis voor Straight-Line leiders, als een introductie voor mensen die nog onbekend zijn met het werk. De kracht van het boek zit in zijn eenvoud. De hoofdstukken zijn praktische handvaten waarmee ondernemers eigenaarschap kunnen nemen over hun eigen leven, hun business en hun branche.

2019

Achter de schermen gestart met Performance Coaching

Performance Coaching is altijd gericht op prestaties en resultaat. Er ontstaat een constante behoefte aan praktische handvaten die coaches helpt resultaten te creëren. Maar blijvend resultaat is afhankelijk van de kwaliteit van de coach. En dat is het begin van Inner Stance.

2021

Grootse lancering van Inner Stance

Naast business is sport een tak in het leven waarin gepresteerd moet worden. Inner Stance biedt de tools die coaches nodig hebben om succesvol te zijn in Performance Coaching. 2021 is het jaar dat de coaching wereld grote stappen vooruit zet. Inner Stance is klaar om het verschil te maken.

Voor wie is Inner Stance?

Als Performance Coach wil je ervoor zorgen dat je cliënten in topvorm zijn. Op zowel een hoog technisch en tactisch als mentaal en conditioneel niveau. Zodat ze ieder doel behalen. Of elke wedstrijd winnen. Inner Stance is jouw stok achter de deur. Toegankelijk voor iedere coach die alles eruit wil halen wat erin zit. En geen genoegen neemt met minder.