Inner Stance Boek FCN

Eindelijk is het zover. Het allereerste Inner Stance boek, geschreven door de legendarische coach Dusan Djukich, is vanaf nu verkrijgbaar. Dit boek is bedoeld om de koers van je eigen leven te bepalen. Het heft terug in handen te nemen.

Over het boek.

In dit boek zet de auteur diverse distincties uiteen die direct verbonden zijn met prestaties in het leven en het bedrijfsleven. Deze distincties zijn in het leven geroepen om jou te helpen bij het creëren van een krachtig leven waarin het resultaat voor zichzelf spreekt. Een leven met structuur en consistentie.  Een leven waarin je je commitments nakomt, afscheid neemt van de slachtofferrol, een krachtige inner stance ontwikkelt en sneller je doelen behaalt.

Dit boek is niet bedoeld om enkel te lezen, maar om te leven. Neem een standpunt in voor je eigen grootsheid.

Make your life matter.

 

 • Sluiten

  Distinctions for living

  a stronger, faster, more effective life. Lees meer

  De distincties die in dit boek worden gedeeld zijn dezelfde distincties waaraan deelnemers worden blootgesteld in onze Inner Stance trainingen. Deze distincties zijn direct verbonden met prestaties in het leven en het bedrijfsleven. Het type prestaties waar ik naar verwijs is de productie van werkelijke, beoogde resultaten in het fysieke universum.

  Ze zijn bedoeld om geleefd te worden. Om waarde te halen uit deze distincties zul je ze voor jezelf moeten creëren. Ze zullen je niet veel goed doen als je ze alleen maar leest of kennis ervan hebt. Eenmaal geïmplementeerd, zullen deze distincties je in staat stellen om met aanzienlijk meer diepgang en kracht te werk te gaan.

  Mensen die effectiever zijn in hun dagelijkse interacties met anderen en de wereld om hen heen hebben de neiging om een meer geaard, vitaal en gelukkiger leven te leiden. Mijn intentie is om je een mogelijkheid te bieden om doelbewust het leven te creëren dat je verkiest te leven.

  – Dusan Djukich

  Sluiten
  Beschikbaar

Inner Stance Boek aanvragen.

Vraag het boek kosteloos aan.